Boğaziçi Üniversitesi

Öğrencilerin girişimcilik ekosistemini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulunca 3- 4 Kasım tarihlerinde “How to Start Girişimcilik Zirvesi” düzenleniyor.  Ana teması “Evolve-Adapt-Survive” olarak belirlenen etkinlikte, çeşitli panel, oturum ve interaktif etkinliklerle girişimcilik deneyiminin baştan sona 3 farklı evresine değinilecek. Etkinlikte, Mert Fırat, Fatih İşbecer, Aytül Erçil, Patrick Bosteels, Alphan Manas, Göktekin Dinçerler, Milka Karaağaçlı, Numan Numan, İbrahim Elbaşı, Başak Taşpınar, Hakan Baş, Levent Sapçı ve daha birçok isim konuşma yapacak.
Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye howtostart.buik.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 01/11/2018