İletişim Festivali 2

SDÜ Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu ve ISUBÜ Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu

Daire Başkanlığımı Topluluklar Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Topluluğu ile birlikte 25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında Prof. Dr. M. Lütfü ÇAKMAKÇI Konferans Salonunda, 27 Kasım 2019 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Konferans Salonunda 13.00-17.00 saatleri arasında Uzman Psikolog Esra EZMECİ, Astrolog ve Kişisel Gelişim Uzmanı Nuray SAYARI, Haber Spikeri Ela Rümeysa CEBECİ, Duygu Gurmesi Gülenay ÜNLÜ ve Karikatürist Cem GÜVENTÜRK'ün katılımı ile "İletişim Festivali 2" isimli etkinlik düzenlenecektir.

Yayın Tarihi: 25/11/2019