Öğrenci Topluluklarının Dikkatine!

Üniversitemiz öğrenci toplulukları sosyal medya hesaplarını kullanarak bir çok kişiye kolayca ulaşmaktadır. İçinde bulunduğumuz süreçte öğrencilerimizin daha fazla evlerinde vakit geçirmeleri sebebi ile öğrenci topluluklarımız bu sosyal medya hesapları üzerinden bazı etkinlikler yapmakta ve bizler de bu etkinlikleri desteklemekteyiz fakat yapılacak etkinliklerde mutlaka öncesinde Şube Müdürlüğümüze detaylı bilgi (Özgeçmiş, afiş tasarımı vb.) verilmesi gerekmektedir.
Şube Müdürlüğümüz tarafından topluluklarımızın sosyal medya hesapları takip edilmekte olup, zaman zaman sosyal medya hesapları ile ilgili uygun olmayan kullanımlar tespit edilmiş ve gerekli müdahaleler yapılmıştır. Topluluk üyesi olan hiçbir öğrenci sosyal medyada paylaşılan afiş tasarım ve benzeri hiçbir şeyi paylaşmaya zorlanmamalı, bununla ilgili üyelikten çıkarma gibi gerçeği yansıtmayan ifadelerde bulunulmamalıdır. Bahsi geçen konularda şikayetler gelmesi durumunda sosyal medya hesaplarının da kurumsal kimliği yansıttığı göz önüne alınarak ilgili kişiler hakkında yasal işlem yapılması düşünülmektedir.
Topluluk Başkanlarımızın ve Akademik Danışmanlarımızın gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederiz.

Topluluklar Şube Müdürlüğü

Yayın Tarihi: 01/04/2020