Birim Görev Tanımı

Üniversitemiz öğrencilerinin sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla etkinlikler düzenler. Düzenlenen tiyatro, dinleti, imza günü gibi etkinliklerle öğrencilerin kaynaşması, sosyalleşmesi, ders dışı zamanlarını verimli geçirmeleri hedeflenir.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikler için salon hazırlıkları ve personel görevlendirmeleri yapılır. Üniversiteyi gezmek, tanımak, bilgi almak amacıyla gelen lise öğrencilerine fakülteler, sosyal, kültürel mekanlar ve spor tesisleri gezdirilir. Birimlerden bilgi almaları sağlanır.

Üniversite tanıtım fuarlarına katılım sağlanarak, üniversitenin tanıtımı yapılır, broşür ve tanıtıcı materyaller dağıtılır. Üniversitenin farklı mekanlarında, farklı birimlerce düzenlenen etkinlikler için ses sistemi, teknisyen desteği sağlanır. Farklı kamu ya da özel sektör kuruluşlarından gelen bilgilendirme ya da duyuru afişlerinin dağıtımı ve asılması sağlanır.

Etkinliklerin sunuş metinleri hazırlanır, ihtiyaç halinde sunucu temin edilir. Üniversite tanıtım kataloğu, taban - tavan puan broşürü hazırlanır ve basımı için planlama yapılır.