Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı

2019 yılı YEŞİLAY Proje Teklif Çağrısı Kapsamında geliştirilen Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programına ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.
Program, sosyal destek temelli yenilikçi projeler ile gençler ve tanımlı hedef kitleler üzerinde yerel ve ulusal çapta iyi uygulama örneklerinin ve farkındalığın oluşturulmasını amaçlamaktadır.
Programın Amacı
Bağımlılıkla mücadele alanında önleme, sosyal destek temelli yenilikçi projeler ile gençler ve tanımlı hedef kitleler üzerinde yerel ve ulusal çapta iyi uygulama örneklerinin oluşturulması ve yeterli bilgilendirme ile farkındalığın oluşturulmasıdır.
Üniversiteler ve Üniversitelere Bağlı Uygulama ve Araştırma Merkezleri, Fakülteler, Yüksekokullar ve  Enstitüler'de başvurabilmektedir.

Proje başına;
Asgari destek tutarı: 20.000 TL
Azami destek tutarı: 100.000 TL
Başvuruda bulunacak projeler yukarıda yer alan destek limitleri dahilinde projelerinin %100’üne kadar destek talep edebilirler.
Son Başvuru Tarihi: 31 Mayıs 2019

Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı hakkında detaylı bilgi:

Yayın Tarihi: 09/04/2019