Birim Görev Tanımı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağında, Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeline öğle ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda üniversitemizde gerçekleştirilen kongre, sempozyum vs. gibi eğitim öğretime dayalı faaliyetler ile öğrenci topluluk etkinliklerine ikram hizmeti verilmektedir.
Bu hizmeti gerçekleştirirken en önemli faktörün insan sağlığı olduğunun bilinciyle hareket edilmekte, lezzet, kalite ve hijyende ulaşılabilecek son noktaya ulaşabilmek ve tüketicilerine güvenilir gıda sunabilmek hedeflenmektedir. Üniversitemiz yemekhanelerini merkezi olarak kontrol eden ve Akademik ve İdari personel ile öğrencilerin yemekhane girişlerini düzenleyen ve rapor üreten otomasyon sistemi aktif olarak kullanılmaktadır.
YERLEŞKE İÇERİSİNDEKİ YEMEK SALONLARI
SIRA NO | SALON ADI | OTURUM SAYISI |
1 | DOĞU A SALONU | 250 |
2 | DOĞU B SALONU | 87 |
3 | DOĞU ÖĞRENCİ SALONU | 820 |
4 | BATI A SALONU | 150 |
5 | BATI B SALONU | 70 |
6 | BATI ÖĞRENCİ SALONU | 836 |
7 | DİŞ HEKİMLİĞİ A SALONU | 66 |
8 | DİŞ HEKİMLİĞİ B SALONU | 96 |
9 | DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRRENCİ SALONU | 120 |
10 | TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ SALONU | 96 |
TOPLAM | 2591 | |
11 | ALAKART RESTORANT | 126 |