Birim Görev Tanımı

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağında, Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeline öğle ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda üniversitemizde gerçekleştirilen kongre, sempozyum vs. gibi eğitim öğretime dayalı faaliyetler ile öğrenci topluluk etkinliklerine ikram hizmeti verilmektedir.


Bu hizmeti gerçekleştirirken en önemli faktörün insan sağlığı olduğunun bilinciyle hareket edilmekte, lezzet, kalite ve hijyende ulaşılabilecek son noktaya ulaşabilmek ve tüketicilerine güvenilir gıda sunabilmek hedeflenmektedir. Üniversitemiz yemekhanelerini merkezi olarak kontrol eden ve Akademik ve İdari personel ile öğrencilerin yemekhane girişlerini düzenleyen ve rapor üreten otomasyon sistemi aktif olarak kullanılmaktadır.

 

YERLEŞKE İÇERİSİNDEKİ YEMEK SALONLARI

SIRA NO SALON ADI OTURUM SAYISI
1 DOĞU A SALONU 250
2 DOĞU B SALONU 87
3 DOĞU ÖĞRENCİ SALONU 820
4 BATI A SALONU 150
5 BATI B SALONU 70
6 BATI ÖĞRENCİ SALONU 836
7 DİŞ HEKİMLİĞİ A SALONU 66
8 DİŞ HEKİMLİĞİ B SALONU 96
9 DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRRENCİ SALONU 120
10 TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ SALONU 96
  TOPLAM 2591
11 ALAKART RESTORANT 126