Uluslararası Üniversite Sporları Günü Hakkında Bilgilendirme

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu'nun (FISU) girişimleriyle "20 Eylül" tarihi Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından"Uluslararası Üniversite Sporları Günü (International Day of University Sport-IDUS)" olarak ilan edilmiştir.

Ancak, içinde bulunduğumuz küresel salgın (pandemi) nedeniyle FISU tarafından IDUSetkinliklerinin bu yıl bir sosyal medya etkinliği (IDUS Dance Challenge) şeklinde ve 15 Eylül-15 Ekim 2020 tarihlerini kapsayacak şekilde uzun bir süreçte düzenlenmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, ilgili öğrenci topluluklarımız konuyla ilgili tüm detayları İnternet ve sosyal medya hesaplarında kullanılmak üzere Uluslararası ÜniversiteSporları Günü-IDUS ile ilgili tüm detaylara ve görsellere https://www.fisu.net/education/international-day-of-university-sportadresinden erişilebilir.

 

Not: İnternet ve sosyal medya hesaplarında kullanılmak üzere Uluslararası ÜniversiteSporları Günü-IDUS ile ilgili tüm detaylara ve görsellere https://www.fisu.net/education/international-day-of-university-sportadresinden erişilebilir.

Yayın Tarihi: 18/09/2020
Okunma Sayısı: 399