Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Bir Yenilik Daha!

Dijital dünyaya ayak uydurmak, öğrenci topluluklarının iletişimini kolaylaştırmak, topluluk etkinlikleri ve projelerinin içeriklerini zenginleştirerek daha kaliteli hale getirmek ve yenilikler üretmek için çalışmalarını sürdüren Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, şimdi de “Öğrenci Toplulukları Forum” sitesi ile hizmet vermeye başlamıştır.

Bu siteyle, farklı toplulukların bir araya gelerek ortak gerçekleştirebileceği yeni etkinlik/projeler önermeleri, planladıkları etkinlikler/projeler için yardımlaşma ve fikir alışverişinde bulunmaları ve açılan tartışma konularına katılmaları sağlanarak öğrenci topluluklarının daima iletişim ve etkileşim halinde olmaları amaçlanmıştır. Topluluklar Forum sitesini, öğrenci topluluk başkanları yetkili kullanıcı, diğer öğrencilerimiz ise misafir olarak giriş yaparak kullanabilecektir.

Aşağıdaki linke tıklayarak siteye giriş yapabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 09/12/2020
Okunma Sayısı: 2040