Yeşilay Derneği'nden İlçe Yüksekokul ve MYO'larda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Yeşilay Derneği Isparta Şubesi, "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" kapsamında Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu, Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  öğrencilerine yönelik eğitim düzenledi.

Eğitim kapsamında Yeşilay formatör eğitimi, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tanıtımı ve Narkotik eğitimi olarak 3 bölümden oluşan 45 dakikalık bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında Daire Başkanlığımız bünyesinde Psikolog olarak görev yapan Sıddıka YAVUZ, tarafından Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tanıtıldı.

Sunum sonrasında SDÜ Genç Yeşilay Topluluğu stant açarak Yeşilay faaliyetleri ve topluluk üyeliği için bilgilendirme  yaptı.

Yayın Tarihi: 11/10/2024