Üniversitemiz Daire Başkanlıklarının Yönetim Kalitesi Tescillendi

Ulusal Siber Güvenlik Eylem Planı kapsamında uluslararası standartlardaki eğitim, tarama ve test süreçlerini başarı ile tamamlayan Üniversitemiz, “ISO 27001:2017 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası” almaya hak kazandı.

Tüm personel ve öğrencilerimiz için daha güvenli bir bilişim hizmeti sunmak amacıyla bir dizi önlem ve uygulamayı hayata geçiren Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ikinci gözetim denetimini, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı,  İdari Mali İşler Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı da ilk belgelendirme denetimini başarı ile tamamladı.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda sertifika alan Daire Başkanlıklarımız, bilgi güvenliği konusundaki yetkinliğini uluslararası düzeyde belgelendirmiş oldu.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi 1.Gözetim Tetkiki Başarıyla Tamamlandı

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Strateji Daire Başkanlığı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının dahil olduğu TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi 1.Gözetim tetkiki 14-15.04.2022 tarihinde başarı ile tamamlandı. Kalite Yönetim Sistemi Politikası; araştırma ve toplumla etkileşim amacıyla verdiği tüm hizmetlerde "kalite odaklı" yönetim sistemini esas aldığını, kuruluşun amacına uygun olacağını taahhüt etmektedir.

 

Yayın Tarihi: 12/12/2022
Okunma Sayısı: 559